امیرعبداللهیان: آماده دور پنجم گفتگو با ریاض هستیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۳۰۰۸

امیرعبداللهیان: آماده دور پنجم گفتگو با ریاض هستیم

وزیر امور خارجه ایران گفت: روابط با عربستان خوب نیست، اما ما مسئول این موضوع نیستیم و آمادگی خود را برای دور پنجم گفتگو با ریاض اعلام کرده ایم.
امیرعبداللهیان: آماده دور پنجم گفتگو با ریاض هستیم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در گفتگوی تلویزیونی با شبکه المیادین لبنان اظهار داشت: روابط ایران و عربستان با مشکلات و چالش‌هایی مواجه است و ما سخت تلاش می‌کنیم تا در‌های گفتگو بین دو کشور را باز نگه داریم.

وی با اشاره به اینکه قطع روابط از سوی عربستان سعودی اتفاق افتاد و ایران با بسیاری از کشور‌های عربی از جمله کویت و امارات روابط دوستانه دارد، افزود: عربستان اولین کشوری بود که روابط خود را با ایران قطع کرد.

امیرعبداللهیان اظهار داشت: ما نسبت به سیاست‌های عربستان ملاحظاتی داریم، اما رابطه خود را با این کشور قطع نکرده‌ایم.

وزیر امور خارجه ایران افزود: برخی رفتار‌های متناقض و نامناسب عربستان از جمله اعدام ۸۱ نفر روابط ما با این کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه سعودی‌ها خواهان روابط خوب با ما نیستند، گفت: ما شهادت ۴۶۰ زائر ایرانی در حادثه منا را فراموش نمی‌کنیم.

امیر عبدالهیان در ادامه این گفتگو درباره موضع ایران در جنگ یمن تصریح کرد: دفاع یمنی‌ها از حاکمیت خودشان به آن‌ها مربوط است، اما ما از توقف جنگ و رفع محاصره این کشور استقبال می‌کنیم و در این مسیر کوتاهی نخواهیم کرد.

وی افزود: این ارزیابی که هر آنچه در یمن اتفاق می‌افتد با ایران مرتبط است صحیح نیست.

وزیر امور خارجه ایران بیان کرد: ما به سعودی‌ها گفتیم که موضوع یمن به مردم این کشور مربوط می‌شود و تصمیم بر عهده آنهاست.

پربازدیدترین آخرین اخبار